En plötsligt mödosam lördag

Ja, här ramlade jag in för att publicera en gammal men uppdaterad post om att hennafärga håret. Jag skulle bara ladda upp en nyare bild till den. Jag skulle skriva in photobucket.com men lyckades googla photobucket istället. Och VIPS! Så får jag veta att Photobucket, där jag har min hosting för alla mina bilder här på bloggen, har blivit vansinniga och utan förvarning bestämt sig för att tredjepartshosting av bilder inte är tillåtet längre, om du inte betalar deras absolut högsta premium som ligger på cirka 3400 om året..

De har alltså tagit beslutet att helt utan förvarning kapa alla bilder som länkas från alla gratiskonton (på forum, bloggar, hemsidor) och tydligen en del betalda konton enligt kommentarer på Facebook, och den enda lösningen på problemet är att omedelbart hosta upp 3400 kronor. Mina bilder ligger uppe fortfarande för jag har ett betalt konto men det kommer försvinna också. När vet jag inte, jag tror det är september som gäller för min del för förnyelsen av mitt betalprogram ska genomföras då, och min variant finns ju inte längre!

Såatteh.

Jag tror jag häller upp lite mer kaffe åt mig själv och börjar efterforskningar på andra lösningar. Och gråter för jag är sämst på sånt här.