Ellet hjärta förvaring!

Det blev lördagkväll. Jag satt och glodde på min lilla lya och plötsligt insåg jag att det var kört. Det var dags att möblera om igen. Så jag möblerade om, och med det nya förslaget på layout så fick inte min 2x4 expedithylla från Ikea plats längre. Då, eftersom jag är en rimlig person, så lovade jag bort hyllan istället för att omplanera planlösningen så den kunde få plats.  När söndagseftermiddagen rullade runt stod jag plötsligt där omgiven av en kubik böcker, papper och hemlösa grejer. Jaha.

Vad gör man då, när man för ett tag sen börjat lura på en skänk av något slag? Blocket, såklart.

Hittade först drömskänken på annons i Stockholm och det verkade som att det skulle falla på plats helt perfekt med mellanhandstransport till min stad och hämtning, men sen visade det sig att säljarna skulle vara bortresta i fyra dagar efter annonsutskick (vem gör så??!) och då föll exakt allt som var enkelt med den skänken. Efter lite övervägande siktade jag istället in mig på en LP-förvaring från något slags glatt 70-80-tal. Sagt och gjort! 200 pix och en långtur ute i den obskyra uppländska skärgårdsvildmarken senare for vi hemåt med bytet i bagageluckan. När vi slet in odjuret i lägenheten så trodde jag först att den var alldeles för stor, men efter att ha skjutit den på plats (antagligen till grannen nedanförs stora förtret sådär 22.30 på kvällen) så kändes den perfekt!

Inredd och klar! 

Bakom luckan dväljs de "snygga" grejerna.

Drömskänken hade ingen låda och inget fack, vilka jag använder glatt idag med stor framgång, och LP-avdelarna håller mitt papperskrammel upprätt utan större kamp. Tummen upp! Tror denna blev bättre än den förföriska drömskänken med sina kurviga hörn och rundad lucka. Utseendet är inte allt, brukar dom ju säga.