Nu jävlar ska jag bli en gudinna! Aka, The Ordinary hudvård

Ja, eftersom jag och mitt rosaceaanlete inte har varit begravna under en sten det senaste halvåret så fick jag till slut ge upp, hetsklicka mig omkring på Google och sen veva fram betalkortet för en import från England. Jag ska erkänna, jag tycker att hudvård är det tråkigaste. Det finns människor som älskar det, att smeta in sig i krämer, serum, testa nya grejer, uppleva skillnader efter vissa medel, prova nya saker. För mig är det dyrt, osäkert, och man har ingen aning om vad som kommer hända nu. Kommer det bli kaos? Finnfest? Illrött och kliigt? Stramande? Bara helt meningslöst? Spendera månader med att testa grejer som funkar skit och sen behöva slänga dom för att sedan göra ett nytt semi-slumpmässigt kostsamt försök som kan fortsätta orsaka elände.

Nä fyfasen. Men tydligen är jag i en del av livet där jag behöver försöka. Jag har problematiskt skinn med konstant rödflammighet, finnar, fett som fasen, bråkigt och yttorrt och ett par veckor in i nya fungerande grejer så ändrar sig skinnet och det känns eländigt igen. Rodnaden är värst. Har inga problem med att gå osminkad i övrigt men när jag får frågan "Har du sprungit hit eller?" så finns det ingen återvändo från självmedvetenhetsträsket.

Så efter att ha sett dessa ÖVERALLT på skönhetsnätet så fick det helt enkelt bli så. Slängde iväg en beställning som gick på 400 semlor inklusive frakt och vips så var dom här.

Niacinamide 10% + Zinc PCA 1% "Regulates sebum, minimizes pores". Det finns rykten om att det medlet kan vara bra för behandling av rosacearödhet, håller tummarna!

Lactic Acid 5% + HA Jämnar ut och grejar, mild peeling.

100% Organic Cold-Pressed Rosehip Seed Oil Olja som ska vara bra för oss "naturally glowy" folk.

Azelaic Acid Suspension 10% Jämnar ut och sådär. Men enligt vissa så är det folk med torr hy som gillar denna bäst. Oh well, vi testar.

High Adherence Silicone Primer En väldigt meh primer, precis som alla andra jag någonsin testat.

SÅ, det var den lilla anekdoten. Är imponerad om ni tog er hit, jag gjorde det knappt. Läget just nu är horror, men om det beror på hormonkrig eller smörjorna är för tillfället omöjligt att avgöra. Har bara hunnit testa lite sen i söndags. Såatteh.