The musical festival came to town

Festivalen är över. Till skillnad från den tur vi hade i helgen, så regnade det hela söndagen. Jag gissar på att det gråa svala svalkade mången bakfull besökare i kampen att hitta tillbaka till den trista vardagen efter två dagar i musikens värld. Köerna till barerna var tidvis alldeles för långa, kanske för att man blev kokt levande i publikhavet under den frätande solen. 

Ack så trevligt det var. Tänk ynnesten att få ha detta på gångavstånd, regnfritt, myggfritt och med ork! Förra året var jag slut som artist och orkade liksom inte med riktigt. I år rullade det bara på och var trevligt, och ett gäng med band fick man äran att se på nära håll. 

Historiskt tveksamma gänget Amon Amarth med sin järnåldershjälm och så hornen på det... Jag gick och införskaffade mig cider innan dom slet fram den uppblåsbara draken, den fick jag se på håll.

Åh, Bloodbath. Älskade.

(lägg till gällt skrikande från undertecknad här)

Vi värmde upp lite smått i torsdags med öl, ledigt fredag såklart! Vänner, nya bekantskaper, musiken, vädret, en perfekt helg! Nu är det bara resten av sommaren kvar.