Bloggmakeover; Ahem, ja det här gick ju lite fortare än jag tänkte mig.

Ni vet hur jag klagade över Photobucket i lördags? Orkesnivån att hitta en ny host för mina bilder som skulle fungera smidigt på bloggen utmattade mig i takt med att kaffenivån i mitt glas sjönk under lördagsförmiddagen. 

Känslan av att behöva bråka och jävlas runt på internet i jakt på en ny vettig sida för bilderna kolliderade med min för det mesta latenta frustration med WordPress som alltid blivit en aktiv, vulkanliknande frustration varje gång jag skulle ändra något eller försöka förstå mig på något som helst inom WordPress. Detta kulminerade i lördags eftermiddag i att jag prompt traskade över till Squarespace och återuppväckte mitt experimentkonto sen juni månad när jag fann en fnutt med blogg-ommöbleringsinspiration och tyckte det verkade smidigt. 

Och smidigt it is! För nu är ni här! På den nya bloggen. 

Såatteh, VÄLKOMNA till min nygamla lya! 

Jag lämnar en brasklapp här på bordet om stök, brutna länkar, ommöblering och konstigheter och ni får jättegärna höra av er ifall ni stöter på troll i bloggtrumpeterna. Prova kontaktformuläret har jag gjort och det funkade, men ni kan ju alltid testa ändå! Mehe.